Een bijzonder leveradres voor een speciaal bedje

Onlangs heeft Freightwatch een zeer bijzondere zending begeleid. De eigenaresse van de winkel BySelena benaderde ons met een verzoek voor een levering naar Amerika. Ze ontdekte ons via onze website en vroeg een vrijblijvende offerte aan vanwege onze aantrekkelijke verzendtarieven. We gingen direct aan de slag, want deze zending had haast! Het was bijna niet te geloven, maar de pallet moest worden bezorgd op het adres van Serena Williams. Tijd was van essentieel belang, want BySelena had slechts 6 weken om het bed te produceren en af te laten leveren in Amerika.


De verzending

Freightwatch nam de verantwoordelijkheid voor deze zending op zich. Voor Selena vonden we een uiterst concurrerend tarief via onze verzendpartner FedEx, waarmee we uiteindelijk de zending hebben verstuurd. Alles verliep vlot tot aan de Amerikaanse douane, waar de zending enige vertraging opliep. Dit is voor ons niets nieuws, aangezien de douane willekeurige inspecties uitvoert op binnenkomende pakketten en pallets, wat kan leiden tot vertragingen. Echter, wanneer er een baby op komst is, is dit verre van ideaal!

Wanneer je een zending boekt bij Freightwatch, kun je rekenen op extra service waarbij wij het contact met de vervoerders onderhouden. Dankzij onze nauwe relaties met deze bedrijven kunnen we sneller en efficiënter communiceren dan wanneer een bedrijf zijn eigen vervoer regelt. Zo slaagden we erin om de zending van Serena toch op tijd af te leveren, ondanks de vertraging. Achteraf bleek dat het kind zelfs op de dag na de levering was geboren!


Een goede afloop

Desalniettemin is de zending op tijd afgeleverd, en onze expertise en werkwijze hebben gezorgd voor een vlekkeloos en soepel transport. Wil je ook een pallet verzenden, zowel internationaal als nationaal? Vertrouw dan het transport toe aan Freightwatch en ben verzekerd van betaalbaar en snel transport.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!


Een bijzonder leveradres voor een speciaal bedje
Kosten besparen op palletverzending: De beste tips en trucs
26 mrt., 2024
Ontdek hoe je tot 70% kunt besparen op palletverzending met Freightwatch. Volg onze praktische tips voor slim verzenden zonder in te leveren op kwaliteit.
Onze tips voor zorgeloos pallettransport naar Duitsland
24 mrt., 2024
Ontdek essentiële tips voor probleemloos pallettransport naar Duitsland met Freightwatch. Van regelgeving tot verzekering, wij zorgen voor een soepele levering.
De do's en don'ts van palletzendingen naar Amerika
22 mrt., 2024
Leer de do's en don'ts voor efficiënte palletzendingen naar Amerika kennen. Ontdek tips voor succesvolle import en hoe Freightwatch je kan helpen.
Meer posts
Share by: